Dit is wat we doen.

En daar zijn we goed in.

Prachtige uitstraling

Een prachtig dak waar de buren jaloers op zijn, wie wil dat nou niet?

Zorgeloos bij regen

Regen of niet, wij zorgen ervoor dat jij er altijd droogjes bij zit!

Hogere woningwaarde

Met een goed dak zorgen we ervoor dat de waarde van je woning stijgt.

Wat we doen.

Platte daken

Hellende daken

Loodwerk

Dakgoten/zink

Dakramen

Dakisolatie

Lekkages

Dakkapel

diensten

Platte daken
Lees meer
Hellende daken
Lees meer
Loodwerk
Lees meer
Dakgoten/zink
Lees meer
Dakramen
Lees meer
Dakisolatie
Lees meer
Lekkages
Lees meer
Dakkapel
Lees meer
Previous slide
Next slide

diensten

Platte daken.

Vermeulen daktechniek.

Bent u benieuwd naar de staat van uw platte dak? Of heeft u al last van lekkages? Wees er dan op tijd bij. Bitumen daken hebben een lange levensduur , maar in de loop der jaren kunnen er toch gebreken ontstaan. Bij Vermeulen daktechniek kunt u vrijblijvend een dak inspectie aanvragen en dan weet u waar u aan toe bent. Wij zullen u altijd een passende en eerlijke oplossing bieden.
vermeulen daktechniek

Hellende daken.

Zit u eraan te denken uw pannendak te laten vervangen? Omdat de pannen oud, poreus en versleten zijn? Of heeft u een lekkage waardoor u deze keuze heeft gemaakt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vermeulen daktechniek is gespecialiseerd in het renoveren van pannendaken en op basis van uw wensen maken wij een dak om verliefd op te worden.

Loodwerk.

Vermeulen daktechniek.

Heeft u last van een lekkende schoorsteen? Of is het lood in uw gevel verouderd en ontstaan er scheuren? Wij hebben de juiste ervaring om deze problemen op te lossen. Wij brengen nieuw lood aan op de juiste manier, en zorgen ervoor dat het er weer strak uitziet. 

Wilt u van uw schoorsteen af? Hierin kunnen wij u ook van dienst zijn. Bij Vermeulen daktechniek zorgen wij ervoor dat deze op een vakkundige manier verwijderd wordt, en het dak weer aan geheeld wordt.

vermeulen daktechniek

Dakgoten/zink.

Vermeulen daktechniek.

Een dakgoot beschermt uw huis tegen schade door regenwater. Het voert het regenwater veilig af en voorkomt dat er lekkages ontstaan. Dakgoten zijn er in allerlei soorten en maten, en Vermeulen daktechniek kijkt samen met u naar de beste oplossing. Wij zorgen voor een perfect passende dakgoot die uw huis ook nog eens een mooie uitstraling geeft.

Dakramen.

Vermeulen daktechniek.

Door een dakraam komt er meer daglicht binnen in uw woning. Zo maak je met een dakraam een volwaardige kamer die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Neemt contact op en ondervindt welke mogelijkheden er allemaal zijn.

vermeulen daktechniek
vermeulen daktechniek

Dakisolatie.

Vermeulen daktechniek.

Een goed geïsoleerd dak biedt vele voordelen. Een van de belangrijkste voordelen voor u is dat u minder hoeft te stoken. Dat betekend dat u bespaart op de energierekening. 

Verder zorgt een goede dakisolatie voor een beter binnenklimaat. In de winter houdt u de warmte beter binnen, en in de zomer blijft het koeler. 

Bij Vermeulen daktechniek geven wij u het juiste advies en kijken we welke isolatie het beste bij u past.

Lekkages.

Vermeulen daktechniek.

Er is niks vervelender dan een lekkage. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk een expert te benaderen om de oorzaak hiervan te vinden en te verhelpen. 

Wij begrijpen hoe vervelend het is, dus wij schakelen zo snel mogelijk om u uit de problemen te helpen. 

Neemt contact op en wij komen langs om de situatie te beoordelen. Mocht het direct op te lossen zijn zullen wij dit doen. Is dit niet het geval, dan maken wij een passende offerte om de lekkage op te lossen. 

vermeulen daktechniek

Dakkapel

Vermeulen daktechniek.

Huizen met schuine daken kunnen inefficiënt zijn met betrekking tot de benut bare ruimte.Het vloeroppervlak is dan wel groot maar de beloopbare ruimte valt tegen en je kunt er weinig kwijt en vaak niet eens recht op staan.Een dakkapel biedt hier het voordeel dat er meer leef/beloopbare oppervlak wordt gecreëerd. Een nutteloze zolderkamer of slaapkamer kan hierdoor een functie krijgen. Tevens zal het de waarde van uw woning verhogen doordat u meer beloopbare m2 creëert.

Bij Vermeulen daktechniek bouwen wij uw dakkapel ter plaatsen. Hierdoor kunt u eventuele aanpassingen nog tijdens de werkzaamheden aan ons doorgeven en kunnen wij hierop schakelen.  

"Wanneer is mijn dak aan vervanging toe?"

diensten